Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

No image
20.2.2014

«Ήρωας» της EJU και του γερμανικού Γκραν Πρι ο Ηλίας Ηλιάδης

Η αυλαία για τους μεγάλους αγώνες του Ηλία Ηλιάδη το 2014 ανοίγει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο γκραν πρι του Ντίσελντορφ και οι διοργανωτές στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προβάλλουν εμφατικά τη συμμετοχή του. Φιγουράρει με εκτενή αναφορά και φωτογραφίες μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων αθλητών που αγωνίζονται στο γερμανικό γκραν πρι. Ως κεντρική φωτογραφία έχουν επιλέξει αυτή που ο Έλληνας ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής δείχνει με υπερηφάνεια το εθνόσημο, ενώ στο κείμενο που ακολουθεί και με τίτλο "Πόσο δημοφιλής μπορεί να είναι", αναφέρεται :

"Ο Ηλίας Ηλιάδης ήταν ένα απ΄τα υπέρλαμπρα αστέρια των ολυμπιακών αγώνων του 2004 της Αθήνας και από τότε, από την ηλικία των δεκαοχτώ ετών  παραμένει αστέρι.  Είναι αξιαγάπητος, δημοφιλής, ευγενικός και επικίνδυνος στην... αγωνιστική περιοχή. Είναι το ίνδαλμα του τζούντο από την Ελλάδα, που έκλεψε τις καρδιές μας, αλλά "έκλεψε" και δύο χρυσούς παγκόσμιους τίτλους, όπως και ένα χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο μεταξύ άλλων από τότε".

Δείτε το σχετικό link πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...