Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

No image
2.9.2013

Καφενταράκης: «Νοιώθουμε τυχεροί που έχουμε τον Ηλία»

Κατάκοπος από το κουραστικό ταξίδι, αλλά πάντα χαμογελαστός, έφτασε στην Αθήνα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της «Υπέροχης Πόλης», έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -90 κιλών, φτάνοντας τα πέντε συνολικά στην καριέρα του στη συγκεκριμένη διοργάνωση (δύο χρυσά, δύο ασημένια, ένα χάλκινο). Τον Ηλία Ηλιάδη, όσο και τον εθνικό προπονητή Νίκο Ηλιάδη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης, ο οποίος αναφερόμενος στη νέα μεγάλη στιγμή του ελληνικού τζούντο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.




«Νοιώθουμε τυχεροί που το ελληνικό τζούντο διαθέτει έναν αθλητή τέτοιου κύρους. Το πέμπτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα δείχνει πόσο σταθερός αθλητής είναι. Εδραιώθηκε στην ελίτ του παγκοσμίου τζούντο, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι το όνομά του φιγουράρει στη λίστα κορυφαίων αθλητών του παρελθόντος, που έχουν φτάσει στην κατάκτηση μεγάλου αριθμού μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Είναι σημαντικό, μια μικρή ομοσπονδία όπως είναι αυτή του τζούντο, να διαθέτει έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην Ελλάδα . Μας τιμά και μας γεμίζει με υποχρεώσεις τόσο απέναντι στον ίδιο τον Ηλία όσο και απέναντι στα υπόλοιπα παιδιά του ελληνικού τζούντο. Καθημερινά πασχίζουμε για να προσφέρουμε σε αυτά τα παιδιά ότι καλύτερο μπορούμε, στο μέτρο φυσικά που μας επιτρέπετε. Δουλεύουμε συστηματικά με τη βάση του αθλήματος και τις υποδομές του κι αυτό μας έχει αποφέρει, αλλά και θα συνεχίσει να μας προσφέρει μετάλλια και διακρίσεις στο μέλλον. Εύχομαι όλα να κυλήσουν βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει ως ομοσπονδία, ώστε το άθλημα του τζούντο να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και σημαιοφόρος των αθλημάτων επαφής στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης, στο επίσημο site της ομοσπονδίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...