Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

No image
21.6.2013

Μεσογειακοί Αγώνες: Πέμπτη θέση για την Σοφία Τσολάνη στην Τουρκία

Ένα σκαλοπάτι πριν από το βάθρο της κατηγορίας των -57 κιλών στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, βρέθηκε η Σοφία Τσολάνη. Η τζουντόκα του ΑΟ Ιλίου διεκδίκησε το χάλκινο μετάλλιο, ωστόσο περιορίστηκε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης, με απολογισμό μία νίκη σε τρεις αγώνες. Στα προκριματικά, η Τσολάνη ηττήθηκε με Waza-ari από την Σλοβένα Φλόρα Μπεντέτι, όμως στον α` γύρο των ρεπεσάζ επικράτησε με Ippon της Αλγερινής Ρατίμπα Ταρικέτ, με αποτέλεσμα να προκριθεί στον τελικό των ρεπεσάζ. Εκεί γνώρισε την ήττα με Ippon από την Μαροκινή Φατίμα Ζαχρά Αϊτ Αλί, με συνέπεια να μείνει πέμπτη.

Όσον αφορά την Μαρία Καραγιαννοπούλου, κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία των -52 κιλών. Η 5η Ολυμπιονίκης της Αθήνας, γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βάθρου. Στα προημιτελικά ηττήθηκε με Ippon από την Αϊσέ Σααντέτ Αρκά (Τουρκία), ενώ στον α` γύρο των ρεπεσάζ έχασε στις παρατηρήσεις από την Ντελφίν Ντελσάγ (Γαλλία).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...